Kozijnherstel

U bent op zoek naar een specialist voor kozijnherstel? Dan bent u bij Fix-it-All aan het juist adres. Fix-it-All heeft de expertise en de technieken in huis om elk soort materiaal te herstellen. Uw kozijnen zijn bij ons in goede handen, dat hebben velen al voor u ervaren. Door onze snelle en vooral professionele service is in korte tijd uw schade gerepareerd. Hoe? Dat leest u hier onder.

Wanneer u aluminium kozijnen heeft met corrosieaanslag heeft Fix-it-All hier de oplossing voor. Samen met onze partners hebben wij een formule ontwikkeld. Dit herstel systeem maakt het mogelijk om door corrosie aangetaste aluminium kozijnen te herstellen. Bij deze dienst behoort echter ook een onderhoudscontract. Wij willen namelijk tijdig kunnen ingrijpen indien er zich opnieuw problemen voordoen.

Kozijnherstel, ook als u geanodiseerde kozijnen heeft, heeft Fix-it-All hiervoor een eigen ontwikkelde vervangings-coating. Schades welke ontstaan aan geanodiseerde producten worden zo onzichtbaar hersteld. De kleur van het product is hierbij natuurlijk van belang. Wij zorgen dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien door ons kozijnherstel. De demonstrateur van Fix-it-All kan vrijblijvend een proef op locatie uitvoeren om u te overtuigen van de kwaliteit en het eindresultaat.

Ook voor kunststof kozijnen kunt u bij ons terecht. Kortom elk materiaal met vrijwel elke vorm van schade. Neem contact met ons op door middel van de onderstaande knoppen. Via de linker belt u direct vanaf uw pc of mobiel. De rechter leidt u naar onze contactgegevens en het contactformulier waar u gelijk uw schade kunt melden met daarbij foto’s.

Bij kozijnherstel is Fix it All u graag van dienst.

Webmyday-Button-bel_Fix-It-All-300x64 Webmyday-Button-contact_Fix-It-All-300x64