Gevelschadeherstel KFC Maarsen, Fix-it-All

De monteurs van Fix-it-All hebben de nieuwbouw van KFC Maarsen afgerond.

Tijdens elke nieuwbouw ontstaan er onbedoeld schades aan gevel beplating, maar ook aan kozijnen, deuren, onderdorpels, enz.

Fix-it-All hersteld dagelijks veelal gebouwen in de Utiliteitsbouw met als doelstelling dat onze opdrachtgevers de gebouwen naar tevredenheid kunnen opleveren.

Bij het herstellen van gevelbeplating maakt het niet uit of het gaat om enkelschalige beplating of sandwich beplating, de kleur is ook van ondergeschikt belang, deze mengen onze monteurs op locatie.

Met veel vaste opdrachtgevers hebben wij de afspraak gemaakt dat zij tijdens de bouw de juiste kleuren aan ons doorgeven in de vorm van een vooraf uitgemonsterd stuk gevel, in onze eigen kleur makerij worden vervolgens de juiste kleuren vervaardigd en deze in voorraad gezet. op het moment dat er vervolgens oplevering schades aan het licht komen kunnen wij snel voor onze opdrachtgever schakelen, ook weten wij van onze opdrachtgevers wanneer de opleveringen gepland staan, onze afdeling planning houd rekening met eventuele herstellingen deze tijd.

met deze service maken wij het verschil en proberen wij toegevoegde waarde te creëren voor onze opdrachtgevers, deze werkwijze werpt zijn vruchten af.

Bent u benieuwd wat Fix-it-All voor uw organisatie kan betekenen, neem even contact met ons op onder telefoon nummer 078-6131518, of stuur even een e-mail naar info@fix-it-all.nl

Wij zijn ook u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Team Fix-it-All.