Filiforme Corrosie herstel

Filiforme Corrosie een een corrosie vorming welke zich openbaart bij aluminium producten, dit zijn o.a. kozijnen of gevelbeplating.

Het is een fabel dat men denkt dat filiforme corrosie vorming valt te herstellen, veelvoudig onderzoek door o.a. TNO heeft uitgewezen dat filiforme corrosie wordt veroorzaakt door een fout in de legering van het aluminium.

De openbaring van filiforme Corrosie is puur esthetisch, anders als bij staal tast het filiforme corrosie de buitenhuid van het aluminium aan, wanneer men deze buitenhuid hersteld door deze weg te schuren, te behandelen en wederom te coaten is het slechts een kwestie van tijd voor de corrosie zich wederom openbaart.

FIX – it – ALL heeft echter een oplossing bedacht waar het gaat om filiforme corrosie herstel bij kozijnen door het ontwikkelen van over-lays, dit zijn profielen welke vervaardigd uit aluminium of RVS en worden gezet in de juiste vorm van het kozijn-profiel.

Deze profielen kunnen wij in elke gewenste kleur geleverd worden en is de enigste oplossing bij filiforme corrosie herstel.

 

Wij informeren u graag verder.